28.5.11

ENTRY buat thiz beautiful lady--------------> Cik epal (:

Hello AGAIN!! here I come... Vee baru sgt2 arrive di KL..back to my home sweet home...:) Today entry Vee buat double..1st Vee nak say sumting for thiz beautiful lady (:


Alkisah................... Vee sgt Xcited...coz... cik Epal yang glamer tapi dengan humblenya  telah add Vee di FB............ tp Vee ni sengal...x perasan sbb cik epal kita guna nama Moon Chamilova.. Vee confused smpai Vee check...and SAHkan... She is cik Epal yang housemate Vee suka baca about her blog yang AWESOME  ni...............

Dikesempatan ni.....Vee wanna wish gudluck to her n really proud of her and  her friends yg bg positive impact to all hijabers in Malaysia to stay elegance, fashionable and tersampainya message... "Siapa kata, berhijab X boleh bergaya??":) So, Vee assume u guys.. ROCK the hijab world..... keep it up !!!

Kepada yang belum mengenali beautiful lady yang Vee maksudkan... u guys can read through her loveeeeeeeeely blog yaaa.... teramat INFORMATIVEs...and sweet things u guys boleh readin...

And tak lupa juga....walaupun Vee orang yang ke 2,178 tekan button 'like' pict beliau...... jadi marilah tolong like pic di bawah ini.......but log in di FB dulu yaaa guys...(>_-)simple kan:) ahaks...


::Cara-caranya seperti berikut::
korang LIKE dulu fanpage Annas Easkey Photography ni.


then click  LIKE picture of her yang cute tu :)


AND jangan lupa vote juga blog cik epal di web DIGI AWARDS !! :



::Cara-caranya seperti berikut::
VOTE HER HERE.........:)


Vee describekan cik EPAL kita seperti bergini...(✿ ♥‿♥) .hehe... jgn marah yang darl..... Vee mmg kuat menyakat... k la.... smapai disini........Vee nak msukkan 2nd entry regarding on my last day di hometown...:)chill....


Sekian....Terima kasih..sudi Baca entry Vee kali ini..


Assalamualikum...
~o( ̄▽ ̄)~o … ~o(❤‿❤)~o

No comments:

Post a Comment

Spread Love <3