29.5.11

::i love thiz vintage outfits!!!::

Hello SATURDAY!! hari ini................Vee just spent the whole day with besties fren.............and wanna share my love to my vintage outfits yg baru Vee grab from the mannequin yesterday.... 1st time juga Vee pg usha kedai ala2 vintage and wanna share to all ladies yang suka kan Vintage outfits.. lokasinya di TBS.... bersebelahan police office di dlm TBS... TRY LA CARI.. just Vee boleh cakap.... u guys need to spent more time untuk sabar mencari vintage outfits yg cntik2.. sbb u guys akan jumpa mcm2 jenis pakaian dgn harga yang murah..range between rm10 to rm35 only... but Vee tak pasti ni opening punya price atau fix price..

HOWEVER,
::here from my humble lens::
 SANGAT vintage kan:)
OPSS!! sorry guys..the outfits yang di mannequin ini was SOLD to Vee :)yehaaaaaaa...Wanna see them??
 SEBAB utama Vee grab thz outfits, sbb DESIGN pada lengannya:)
Outfits- Vintage boutique, Hndbag- dull RED, belt-GREY, Shawl- satin (handmade) Vee's style, 
accessories-from AUS, Makeup- STAGE & Estee Lauder...:)
 Mybee kali ni pemilihan colour tak menonjol... just dull colour.... :)
NEXT is pict Vee n houzemates before we all nak chill keluar.....
the whole of thiz day was fill with leisure time..:) I enjoy the movies..i enjoy the foods....I enjoy the walk... I enjoy to watch peoples......last but not least............I love toooo...window shopping... 
 Brochure from NIKON centre... there hv a small gallery of thz month exhibition...
 thz muvie is AWESOME!!:)
 People waiting infrnt of the GSC MAX before waiting to enter the hall..
Sempat snap dlm MAX hall..

OVERALL muvie Kung fuu panda mmg BEST! Vee gelak dr awal sampai akhir... but ada satu part tu Vee tak sengaja nanges sbb sedih wooooo mama panda tu terpaksa tgglkan bby panda tu before kena bunuh... However pun.. I thnk mcm ada Kungfu panda 3 menyusul nanti............:) Hmmm.......... x sabar nak tgk transformer version 3D...superb la dia punya triller td :)

Sekian.........celoteh Vee malam ini....
thnks sudi membaca.....
HAPPY WEEKEND EVERYONE!!!

Assalamualikum..

2 comments:

Spread Love <3