24.7.11

.:lovely CUPcakes:. :)

Hello n gud nite everyone... Entry kali ini vee nak story about mr Ady yang nak buat surprise kat vee tapi tak jadi sbb vee ingat cupcakes yang beliau maksudkan just a simple one.. sbb dlm 5hari bertahan cupcakes tu beliau simpan di dlm peti ais rumahnya coz before birthday beliau, asalnya beliau beli untuk makan sama2 sbb dlm kepala vee ingt 2 biji cupcakes aja... so after vee balek ke kl 5hari after tht..beliau pulang dari kerja and katanya mahu hantar cupcakes pada mlm perlawanan chelsea baru2 ini.. but sadly cupcakes beliau jatuh tergolek dr kedudukan setempat..haha..here the snap from my compact regarding beliau susun semula cupcakes yg da comot tu..:)hehe
 go..go..susun..hehe:)
 then, minta tolong vee keluarkan smua cupckes tu..susun atas dashboardnya....:)
 continue susun ya dear..
 baru 8 huruf...
 muka happy sbb da abis susun..(>__<)..korg sure nak tahu cupckes tu tulis apa kan...here the cupcakes:)
walaupun comot...vee nak ucapkan terima kasih sbb Ady sgt comel pada malam tu..1st time vee tgk guy susun cupcakes dgn muncungnya yg comel mcm leh sgkut 10hangers:) serius terpikat..haha..hmm.. and actully sepatutnya vee yg kasi kek sbb birthday beliau tapi beliau betul2 buat vee makin syg sbb suprise mlm tu yg tak jadi sbb cupacakes tu tergolek2 dlm kotak tu..:) hehe...apa2pun..vee sgt2 aprcte!! looove u..NITE:)

2 comments:

  1. SORRY DEAR FOR UNSURPRISED CUPCAKE huhu..

    I Just...........really love you soo much!

    ReplyDelete

Spread Love <3