26.8.11

.:Alhamdulillah:.

Salam jumaat kawan2... hari ni last day vee di KL..n last day juga merasa berbuka di kl for thz year punya ramadhan............. coz..esk pg2 vee da gerak balik ke jaybe... smga perjalanan kali ini lebih lncar... dan jauhkan dr segala ingauan ngeri yg bnyak terjadi sejak menjak ni..nauzubillah..minta di jauhkan... apa2pun..mlm ni...vee kena jmpa client...n almhdllh hari tu vee da siapkan album beliau n hv last minit edit regarding on the background colour :) she love to hv champagne colour n dark brown juga..jd vee search by google kaler yg beliau maksudkan... n disini just share..x sgka kaler yg terbaru idea beliau sgt2 menonjol...n vee suka dgn warna itu!! mcm ala2 class kaler tu.. tp mmg client vee kali ini sgt berbesar hati untk memilih vee utk majlis ke2nya... jd..vee buat yg terbaik utk beliau :) here the sample guys..just sharing the moment..total 22pages.. but pics yg vee share ni just sample before thz punya kaler..n latest kaler :) chill..........

::before::
::after::
 sorry guys..only 2 pages aja available to share..:) coz i dah promise kat client x akan up pict peeps dlm majlis ni:)hehe..jd...vee rasa seronok n enjoy dr snap the event, n smpailah edit the overall event n printing process yg makan masa 4hari waktu bekerja.. apa2pun..album dijangka siap afta raya...:) sekembalian vee ke kl..vee akan design the box seperti dlm gmbr di bwh ini... baru vee rasa puas... sbb vee lebih utamakan quality berbanding quantity:) so... sampai disini sahaja...masa utk bersiap2 utk keluar mencari tmpt berbuka:)

p/s: sekiranya anda berminat untuk memilih vee untuk merakam detik2 intimewa anda... anda boleh tengok pakages 2011 vee dan sebut harga services untuk majlis2 anda pada bulan october dan ke atas di:


.:SEKIAN TERIMA KASIH:.

1 comment:

Spread Love <3