3.8.11

.: vintage muslimah:.

Hello... smua pasti tertnya2 tajuk entry kali ini... vee mmg cintakan vintage..dan sekarang...vintage bukan sahaja digayakan untuk yang golongan freehair tetapi sngat terkenal dikalangan hijabbers:) so... vee ada buat satu konsep related with vintage..jadi...hari itu vee sangat hargai jasa baik dua rakan vee dan raja ady :P yang sudi menjayakan sesi photoshoot itu:) jadi... here the moment :)

::behind the scene::
 thnks to xeexoe for makeup n style yang beliau jayakan :) really adore!hehe
 so, here the location..nice kan... ada gazebo, untuk sesetengah warga uia mybe dah jemu dengan pemandangan ini but..untuk kepada yang baru 1st time datang sure korg jatuh cinta dengan seni binanya :)
 at the same time...during makeup preparation, raja ady pula sendang melukis ideanya...utk beliau edit kemudian..
 60percent in progress....:)i adore contact lens cik putri ni..hehe
 session menggayakan shawl pula...thnks to encik xeexoe for tht awesome style!
 hmm..candid masa preparation:) then we go for second concept....:)
 raja ady sedang ditest utk view perspective dibelakangnya...
 moment xeexoe selaku pengarah utk second style :)
 vee sempat candid behind the scene waktu ini..
 :)
 for second concept..vee kasi suprise coz vee shoot for couple shoot....mereka..pasangan yang sgtttttttt sporting:)
 gaya raja ady behind the scene:)
 lastly but not least... gaya graphic design mmg mcm ni ka?? haha just kidding..

ok... kepada yang terlibat menjayakan konsep pada hari itu..sgt2 hargai:)... vee still on editing mode... tggu hasilnya... simple but ada meseg yang mahu disampaikan..

untuk 1st picture... u guys bolehlah jenguk2 my website

ATAU 

direct ke 

Sekian...
thanks for viewing :)

No comments:

Post a Comment

Spread Love <3