22.9.11

.:Dean list appreciation day on last Monday:.

  Salam...... tajuk entry kali ni regarding on Monday punya event...... 1st of all... vee mmg unexpected nak dapat anugerah dekan sbb vee akui vee ni bukan best student berbanding yg lain....kalau korang rasa dean list ni biasa2 aja..tp bg vee, vee happy sbb 1st time dpt lg2 vee da abis study:) hehe.........:) n... dean list tu vee dapat atas usaha vee semasa 1st sem 4th year...time practikal vee amik 4subject totalnya... apapun mmg bila ingat2 semula zaman practikal...sgt2 letih n thanks to my supervisor time tu sbb bg kelonggaran untuk attend kelas petang :)

NEXT vee nak preview sedikit picts from tht day:) chill...............

 Vee kagumlaa dengan design graphic junior buat untuk tema kaedfest 2011 kali ni..mmg cantek!
 acara bermula dengan bacaan doa:)
 congrats to my classmates yg juga dpt dean list..
 vee n my scrool:)
 i love kaed:)
 me n my classmate Ammar yg sporting :)congrats pada dia sbb dia pelajar cemerlang:)
 xsabar menunggu detik convo next oct di CAC ni:)
 thanks to my ex-rumate Ais yg sudi entertain vee 2hari di UIA:)
 my fav arabian food! mmg setiap kali mai cafe HS confirm makan nasi arab ni:)hehe
The end for entry kali ini...........vee nak wish thanks to all...termasuk family studio mates & lecturers:) thanks sebab banyak suka duka yang dilalui selama 6 tahun mengharungi hidup sebagai architecture & interior design student :) 

thanks for reading... n salam

No comments:

Post a Comment

Spread Love <3