22.11.11

PUSS in Boots

Salam readers!!!  

Entry kali ni, vee nak story regarding my awesome meeting with one of malaysian hijabber community admins :) just have a girls talk n so on... afta tht we decide to have some actvty to fill our day... n unbelievable she have a great voice when i test our karaoke skills at the songbox:) lala... i smpt capture the video when she sang the adele's song! superb!!! hehe.....

I cant wait to tell others admin... to trow some actvy espclly sing together2... coz.. its fun yeah... afta tht we decide to watch a cute muvie ever! :)

-photo credit to nurul from her collection-

So, start with the 'puss in boots' movie.... masih teringat dengan film Shrek the movie?? especially kucing dia yang comel sgt2 tu! hehe....


Now.... come back with own movie :) 'Puss in boots'!!! sgt adorable n cute!!! sesuai bawak adik2 n anak buah tgk muvie ni.. time vee tgk with my hijaber fren pun... n can u imagine mostly..dlm panggung tu, kanak2.... hahaaaa..sooo funny movie yg akan buat kita tergelak dr awal smpai akhir!:)

 sbb watak2 dlm film tu betul2 menarik:)

esspecially watak puss sendiri yang belagak tp comel :)

& watak humpty yg kelakar sbb badan dia mcm telur...even dia pun x tahu dia tu makanan ke apa..haha


Nak tahu lebih lanjut... korang bolehlah see the trailler dulu sblm korg nak pg pilih thz movie.. for me... tak rugi utk tgk cerita ini..espcly yg nak hiburkan hati n ada story n misi dlm cerita ini... yg paling best lg..dpt tgk 3d tnpa guna spect 3d:) tp kena la bayar lebih :) 

So here the official trailer :)

No comments:

Post a Comment

Spread Love <3