15.1.12

owh Saturday :)

Salam n happy weekend everyone :)

Nothing 2 do 4 today pun.. continue editing album pada paginya.. n petangnya ada kelas mewarna with watercolor dengan cikgu ais :) since long time ago x pegang berus lukisan.. n berus pun xtahu dah kemana :P hmmm... jawapnya ais yg bawak full set watercolornya :) 

@_@thnks cikgu!!!hehe

 
habis mengaler... masa untuk makan n lepak2 @lrt corner dpn rumah... since long time x jmpa, byk benda diceritakan.... :)  hmmm..n happy for her sbb dah habis study n discz more to workin topic....

#citcatcitcat# ...ais pun have to go back 2 hometown aka rumah mama dia :) so.. i have to meet my cousin nad 2 ambil barang deliver from korea.... Finally, dpt juga missha! susah betul nak jmpa missha kat malaysia.. sbb last time beli 2thn lepas....time tu butik missha ada di ikano... but.. the ladies yg jaga butik tu kata... butik missha dah nak tutup.... time dtg tu kira smua sale smpai 70percent sbb nak abiskan stok katanya... but.. unlucky.. barang yg i cari dah abis stok.....so... mmg beli foundation biasa aja...:( hmmm.. 

But tonite..sgt2 happy sbb last week kirim cousin yg pg holiday di korea... n i order the product with code num...i just assume harga kat sana lg murah sbb pengeluar product ni..plus no tax :) hmm.. kira 50ml around rm40 aja plus they gv the freegift ....n nasib baik code yg vee order ada :) n fyi utk 50ml ni boleh tahan 2tahun :) mmg xperlu risau utk beli next one.. sbb missha yg lama pun x abis2 lg... :)


TRILLION thnks ya adik ajid!:) 
pandai adik crkan barang akak :) ehe..nnti akak bnja mcd k:)




No comments:

Post a Comment

Spread Love <3