2.3.12

Hello March♥



Life is a book. Everyday is a new page. Every month is a new chapter....
Good bye February....Hello March♥ 


Assalamualaykum readers :)

Since long time x writing aka membebel.. miss thz blog so mucchhhoo... hmm, currently i'm busy with my freelance works...yuhuuuuu... alhamdullilah...rezeki x putus2... semoga lebih diberkati allah :) dan lamaaa sgt x buat outing...:'( rinduuu kawan2 photog... miss the moment time outing dulu2... apa2 pun.. vee pun sibuk kumpul duit nak beli additional barang2 camera lg... hmmm... berhasrat sgt suatu hari nanti ada wedding planner business :) Insyallah... sekarang as a full time freelancer mmg relax... tapi hanya tuhan saja yg tahu bila dateline lg2 client da calling2 nak cepat... even sgt streess tp mana ada keja x stress..lg2 buat business mcm ni.. ada turun naik... depends on musim juga..x boleh nak harapkan 1 keja aja..:) vee akan start semula shawl design.. nak cari material dulu n try dulu which style yg sesuai for that material.. ouchhh byk sgttt benda nak buat... tp i love challenge! hmm... at the same time i love doin business regarding on my talents... tp i try to wide kan limitation diri utk mencuba pelbagai bidang... and kemungkinan besar, if ada rezeki mmg nak sambung master... wait n see ..sbb i blm decide which subject nak amik.. either focus on research atau ada coursework sekali... hmm.. my sista suruh amik subject heritage management...sgt menarik.. but i was thinking utk amik subject related to master in sciences in interior design..either ergonomic or ect.... smua tu bergantung pada unvsty tu bcoz.. x smua U ada offer master in ID...mostly byk kat oversea.. hmm.. x terfkir nak amik master kat luar sbb prefer phd if betul nak amik kat luar..sbb memerlukan supervisor from outside malaysia nanti... apa2pun smua dlm plan :) ada rezeki insyllah... 

HMMMMM... oh... my latest update lg.. now.. i done decorate my page www.velovegraphy.tumblr.com in a new template n colour concept more to autumn palette :) and behalf of velovegraphy.. there is another blog for my respective clients at http://momentvelovegraphy.tumblr.com/  ........feel free to view my page <3

No comments:

Post a Comment

Spread Love <3