19.4.12

JOM JOIN SEGMEN HIJABERS BLOGGERS PILIHAN


Assalamualaykum my dear gorgeous friends :)

1st of all,vee have a great INFO :)
 Latest info ni open to all hijabbers yang suka bergaya namun tetap sopan :)

Berikutan perkembangan golongan berhijab yang sgt kretif, why not korang try hantar the best picture ever of ur style n korng boleh terangkan n ceritakan ttg style korang tu ikut kekretifan masing2 ya :)

Jom join segmen anjuran MAK DARA

"HIJABERS BLOGGERS PILIHAN"



......INI CARA2 NYA......
copy dari blog MD

1) Buatkan satu entry bertajuk: HIJABERS BLOGGERS PILIHAN dan tepekkan header mak di entry itu.

2) Tepekkan gambar gambar anda/keluarga/teman anda yang mengenakan pakaian/tudung/hijab/alat aksesori ala ala Hijabers ataupun gambar makeup yang sesuai untuk para hijabers dan terangkan fesyen yang anda/keluarga/teman kenakan di gambar itu

3) Selesai. Tinggalkan link anda di kotak komen di kotak di bawah entry mak dara ya.. 

SO apa lagi?? 14 yang bertuah & terpilih akan dipromote kaw2 di entry MD startin 23 april til 13 MAY ya :) cepattttt ready ur entry :)

more info boleh direct ke link my fav MAK DARA ya...

<3 WISH ALL THE BEST <3


p/s: vee nak join... tgh susun2 ayat ni..hehe... 1st time nak join :) korang bila lagi?


No comments:

Post a Comment

Spread Love <3