2.8.12

Man.City vs Malaysia

Salam readers.. last Monday, vee ada kerja nak diuruskan dibukit jalil. memandangkan jalan mula bersesak2 dgn penyokong2 dr malaysia... vee n ady pun saja2 nak tgk kalau ada tiket murah.. murahhh laa sangat.. terpaksa patah balek ke atm nak kena cucuk duet :'( demi temankan ady yg mcm muka nak nanges sbb beliau teramat laa fanatik terhadap bola.. jd kami pun beratur dikaunter tiket, done beli dpt free admission utk training yg last day punya.apa motif kak? hehe..takpelaa, as long as ady happy dpt masuk..ok la.. masuk2 aja.. dah 30mins kalu x silap.. wowowow...ramaiiinyaaa... penuh satu stadium ~.~. kami cr punya cr mujur ada waktu rehat , ramai org turun beli mknan.. perfect time for us mencari tempat duduk yg best utk view smua player :) excited pula.. overall game 3-1..off coz la 3 tu man.city, diorg hebattt okay.atleast malaysia dpt 1 mmg terbaik!









No comments:

Post a Comment

Spread Love <3