27.8.12

Salam Lebaran



Assalamualaikum... alhamdullilah eid kali ni vee pecah records 5 negeri in seminggu..:) n end with small vacation at langkawi.. raya tahun ni meriah sbb dpt beraya di rumah opah with all makcik2 n kazen semua.. sllunya dpt kumpul 3thn sekali mcm ni.. but thz year sgt meriah. but sadly as usual at the end vee akan allergy yg tahap kritikal, tggu masa nak g jumpa doct n amik ubt.. :) salam lebaran utk smua.. maaf sekiranya ada tersilap salap.. vee kan human x lari dr buat silap :') apa2pun smga smpt berjumpa dgn syawal akan dtg, amin :) 

No comments:

Post a Comment

Spread Love <3