28.8.12

.: unexpected vacation with cousins :.

Entry kali ni.. simple sbb vee tggu file trnsfer to hardics tgh save smbil2 tu vee menulis:) last eid.. vee sempat ke langkawi.. bukan sbb shooping tp just teman untie2 n cousin shooping.. vee decide to join em mlm before gerak ( no wonder smua baju sama kt dlm picta2 tu) haha.. n.. bawak budget pun ngam2 utk tambang2 n actvty.. setakat cokelat rm30 tu cukup laa.:) hehe.. next time boleh pg lg.. hurmm.. kira vee pg byk amik gmbr via compact. n for sure mls nak edit sbb byk. jd.. kali ni vee share few picts :)














27.8.12

Salam Lebaran



Assalamualaikum... alhamdullilah eid kali ni vee pecah records 5 negeri in seminggu..:) n end with small vacation at langkawi.. raya tahun ni meriah sbb dpt beraya di rumah opah with all makcik2 n kazen semua.. sllunya dpt kumpul 3thn sekali mcm ni.. but thz year sgt meriah. but sadly as usual at the end vee akan allergy yg tahap kritikal, tggu masa nak g jumpa doct n amik ubt.. :) salam lebaran utk smua.. maaf sekiranya ada tersilap salap.. vee kan human x lari dr buat silap :') apa2pun smga smpt berjumpa dgn syawal akan dtg, amin :) 

2.8.12

Man.City vs Malaysia

Salam readers.. last Monday, vee ada kerja nak diuruskan dibukit jalil. memandangkan jalan mula bersesak2 dgn penyokong2 dr malaysia... vee n ady pun saja2 nak tgk kalau ada tiket murah.. murahhh laa sangat.. terpaksa patah balek ke atm nak kena cucuk duet :'( demi temankan ady yg mcm muka nak nanges sbb beliau teramat laa fanatik terhadap bola.. jd kami pun beratur dikaunter tiket, done beli dpt free admission utk training yg last day punya.apa motif kak? hehe..takpelaa, as long as ady happy dpt masuk..ok la.. masuk2 aja.. dah 30mins kalu x silap.. wowowow...ramaiiinyaaa... penuh satu stadium ~.~. kami cr punya cr mujur ada waktu rehat , ramai org turun beli mknan.. perfect time for us mencari tempat duduk yg best utk view smua player :) excited pula.. overall game 3-1..off coz la 3 tu man.city, diorg hebattt okay.atleast malaysia dpt 1 mmg terbaik!