24.1.13

Quotes of today


Morning every gorgeous & gentleman !!!

Quotes of today:)

Don't let your ego run you, it'll take you down the road of regrets.


..Be nice to others and be POSITIVE..


2013 schedule...


Assalamualaykum


Lama vee x tulis sumthg kat blog ni.. bcoz byk sgt blog yg vee kena handle n mostly berkenaan dgn biz vee.. n dunno why capacity blog ni dah x boleh mengupload gmbr, aiihhh... 

hmm..walaupun hampa dgn capacity yg diberi, masih bersyukur.. capacity menaip still ada :)

topic hari ini ::2013 schedules 

since 2 years vee serious in wedding photography biz.. alhamdullilah.. 2013 merupakan tahun yg sibuk dihujung minggu setiap bulan.. alhamdullilah, ramai yg ingin mendirikan rumah tangga... dan... 2013 juga membawa seribu makna buat diri vee walaupun sibuk dgn majlis org lain, majlis diri sendiri masih dlm drafts... sooo much detailss dlm preparation.. n vee mula realize , as a wedding photographer.. vee just in a small scope dlm sesuatu event.. but really important roles utk merakamkan kenangan.. however, bila vee selak dan selak draft vee, masyallah, banyak benda belum settle.. n vee limitkan kerja photography vee smpai octber 2013 sahaja.. n isyllh sambung smula 2014 january...di samping itu, slowly vee plan nak comeout with a new design for clothes or shawl projects sbb 4bulan vee senyap x updates a new stocks regarding vee pindah jb, few halangan n kesukaran utk vee continue cloths biz.. but.. insyllh.. bila semua dah ikut flows.. vee will surprised people with my new design..all in planning process.. tht my 2013 highlight... selain nak improve my wedding photography skills, vee juga nak improve in designing clothes especially for muslimah..amin..  

lastly, xlupa... HUGE responsible for handle my OWN event.. insyllh.. vee dah start blogging secretly for my lovely moment but blog tu still in private mode sbb future husband will open da blog for reading afta everythg selesai katanya.. apapun, kami harap semua akan dipermudahkan......

-------------------------------------------------------------

::akhir kata::

masih mencari-cari photographer 'wanita' untuk merakamkan detik2 bahagia anda ??? sila hubungi saya, Velove Shieffa aka 'Moment Velovegraphy' segera untuk keterangan lebih lanjut atau layari blog sy yah!!! Wishing all my Muslim friends Salam Maulidur Rasul 1434H...


TQVM!
regards,vee

10.1.13

alhamdullilah...mereka sudah kahwin :)

Pertemuan singkat bersama bff edie + bff vee = rasmi sebagai suami isteri...teringat kenangan pertama menemukan mereka berdua.. sgt malu2 kuceng ala2 parsi...wah wah... alhmdllh... perkenalan mereka kekal ke jinjang pelamin...:)

Few photos

  masa jumpa pasangan suami isteri ni di ampang..sebelum mereka fly ke bp :) huhu
 pasangan suami isteri...
 okey, kami pun nak bergambar juga 
tandaaaaa cinta mereka..cewah :)
 me n az..kami graduan uia dulu..pernah satu sem sama2.. 
edie n his bestfren amy since uitm lagi.....

tiada ucapan seindah tahniah buat pasangan yg sudah masuk ke fasa bakal ibu n bapa... congrats again to both of u.. 
vee happy to hear tht..n x sabar nak tgk 1st baby mereka nanti :)